Пеле бе изваден от състава на Италия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Грациано Пеле бе изгонен от лагера на националния отбор на Италия и няма да играе в неделната визита на Македония. Причина затова стана отказът на стрелеца да стисне ръката на селекционера Джанпиеро Вентура след смяната му по време на двубоя срещу Испания в Торино, завършил наравно 1:1.

В същото време коефициентът затова Италия да спечели мача си срещу Македония е1.22, а шансовете затова срещата да завърши наравно са оценени на 6.00. Ставката затова да видим общо под 2.5 гола в двубоя е 1.70.

Грациано Пеле започна в титулярния състав срещу „Ла фурия“ и остана на терена до 60-та минута, когато бе заменен от Чиро Имобиле. При излизането си от терена 31-годишният таран отказа да поздрави своя селекционер, постъпка, която принуди Италианската футболна федерация (ИФФ) да го отстрани от състава.

„Мениджърът Джампиеро Вентура и Футболната федерация съвместно решиха да извадят Грациано Пеле от групата за мача срещу Македония заради неуважителното му поведение. За да бъдеш част от националния тим трябва да споделяш общи ценности и поведение, което включва уважение към мениджърите, играчите и феновете“, гласеше съобщение на официалния сайт на ИФФ.

Днес Пеле, който има 20 мача и девет попадения с екипа на „Скуадра адзура“ се извини официално за поведението си чрез социалната мрежа Instagram, наричайки постъпката си „глупава“ и „неприемлива“.

Междувременно, днес стана ясно, че Италия ще бъде без Рикардо Монтоливо в Скопие. 31-годишният футболист получи травма в коляното след единоборство със Серхио Рамос в четвъртък. Неговото място в състава ще заеме дебютантът и халф на Торино Марко Бенаси.

Не забравяйте, че ако срещата Македония-Италия завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само в bet365.