Осман Дембеле мечтае за Барселона

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Младата звезда на Борусия Дортмунд желае един ден да бъде част от състава на каталунския гранд. 19-годишният нападател Осман Дембеле разкри, че мечтата му е да облече екипа на испанския първенец Барселона. В момента обаче той е фокусиран изцяло върху кариерата си в Борусия Дортмунд и иска да се наложи като ключова фигура в отбора на Томас Тухел.

Междувременно, залози за победа на Борусия над Херта Берлин у дома в петък в Бундеслигата се приемат при коефициент от 1.28. Шансовете на Барса да спечели срещу Депортиво Ла Коруня на „Камп Ноу“ ден по-късно в Ла Лига са оценени на 1.10. Коефициентът за нова титла на „каталунците“ в Испания е 1.83.

Осман Дембеле премина на „Сигнал Идуна Парк“ през лятото с трансфер от Рен за 15 млн. евро, като Барселона бе един от клубовете, които проявяваха интерес към бързоногия играч. Дембеле не крие огромните си симпатии си към испанския гранд, но смята, че все още не е готов за редиците му.

„Искам да играя редовно в Борусия всяка седмица. Но един ден ще бъда част от отбора на Барселона“, сподели Дембеле пред El Mundo Deportivo.

Осман Дембеле се представя отлично в дебютния си сезон с Борусия Дортмунд, като взе участие във всички досегашни срещи на тима. Той има гол и четири асистенции в десет мача във всички турнири.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига и Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.