Освобождаване на Бонуса за Залози bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Вашият Bet365 бонус за залози – как да го активирате и използвате

Когато заявите Bet365 бонус за залози, той ще бъде наличен в баланса на вашата сметка, но неизтегляем. За да го освободите, е необходимо да направите квалифициращи залози на стойността на вашия първоначален депозит (до 100 лв*) и да уредите тези залози в рамките на 30 дни. Бонусът за залози става наличен до един час след уредените залози.

Важно е да се отбележи, че единични залози с коефициент под 1.20 не се зачитат за освобождаване на бонуса. При множествени залози поне една селекция трябва да има коефициент 1.20 или повече. Bet365 не позволява залагане на двете страни в един и същ пазар с цел манипулиране на бонуса. Ако има направен повече от един залог на един и същ пазар/мач, само най-високата стойност ще се зачита за освобождаване на бонуса.

Следете всички спортни събития и коефициенти чрез Bet365 mobile, като използвате приложението за залози на Bet365. Насладете се на залагания на живо и получете своя бонус за нови потребители, когато се регистрирате. Отговорната игра е важна, така че залагайте с разум и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

За повече информация и новини относно Bet365, посетете bet-bg.com.

Регистрирайте се в Bet365 Проверка на акаунт | Депозирайте пари Спортни залагания | Как да залагаме | Залози на живо | Гледайте предаването на живо Оферти, бонуси и промоции | Казино покер

18+ Отговорна игра BeGambleAware.org

Автор: bg.com / bet-bg. com