Нюкасъл победи с 4:0 Фулъм

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Фулъм беше разгромен с 0:4 от Нюкасъл на собствения си „Крейвън Котидж“. Точни за гостите бяха Джонджо Шелви, Айосе Перес, Фабиан Шер и Хосе Саломон Рондон.

Това беше първи мач на Скот Паркър като постоянен мениджър на Фулъм. Под ръководството на бившия английски национал „котиджърс“ заиграха много по-добре в последните седмици и ръководството му гласува доверие да води тима през следващия сезон в Чемпиъншип.

В един етап от кампанията Нюкасъл също беше сред

застрашените от изпадане, но, макар и с ограничени ресурси, Рафаел Бенитес стабилизира отбора. „Свраките“ завършат на 13-о място .

Паркър направи две промени в състава в сравнение със загубата от Уулвърхамптън (0:1). На местата на Тим Тийм и Райън Бабел се появиха Алфи Моусън и Флойд Айте. Александър Митрович водеше атаката срещу бившия си тим, а Том Кеърни действаше зад сърбина, а Райън Сесеньон допълни офанзивната линия на домакините в може би последния си двубой с екипа на Фулъм.

В 11-те на Нюкасъл се завърнаха Мохамед Диаме и Джонджо Шелви вместо Хавиер Манкийо и контузения Сунг-Юенг Ки, които стартираха срещу Ливърпул.

По-активното начало на домакините не смути тима на Бенитес и Нюкасъл излезе напред при първата си опасна атака.

Това се случи в 9-ата минута, когато след центриране от корнер топката стигна до Шелви, той спокойно я овладя и с мощен шут не остави шансове на Серхио Рико. Само минута по-късно „свраките“ удвоиха преднината си. Рико изби удар на Кристиан Атсу, но при добавката на Айосе Перес беше безпомощен и испанецът се разписа за 12-и път през сезона.

Кеърни, Сесеньон и Айте на няколко пъти затрудниха Мартин Дубравка, но вратарят на Нюкасъл беше безупречен. В края на полувремето защитата на гостите не даде никакви шансове на Фулъм . Митрович се заяде с част от феновете на „джордитата“, които не му останаха длъжни и го освиркаха . Toчно преди почивката Мат Ричи можеше да вкара трети гол във вратата на Рико, но испанецът внимаваше.

Втората част започна с натиск на Фулъм . Tака и не се намери кой да прати топката във вратата на Дубравка. В 62-ата минута Ричи изпълни корнер, Моусън остави Шер напълно непокрит и за швейцареца не бе проблем да вкара трети гол за Нюкасъл. Домакините изцяло рухнаха, а в добавеното време Рондон оформи крайното 4:0.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.