Нотингам Форест – Кристъл Палас 22:00

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Нотингам Форест ще се изправи срещу Кристъл Палас на Сити Граунд в Нотингам на 21 октомври от 22:00 часа. Този мач от Висшата лига обещава да бъде оспорван, особено предвид моментната форма на двата отбора.<!
Нотингам Форест е десети в класирането и показа солидни резултати в последните си мачове, като спечели три от петте си мача.<

Отборът е домакин на този мач, което може да бъде предимство, особено пред верните му фенове на стадио с капацитет от 30 404 души.

От другата страна е Кристъл Палас, който заема 18-о място в класирането и се затрудни в последните си мачове. Те спечелиха само два от последните си пет мача и са в по-неблагоприятна позиция. Отборът ще трябва да подобри представянето си, за да избегне ново поражение, което ще направи борбата им за оцеляване във Висшата лига още по-трудна.

Перспективата за срещата сочи предимство за Нотингам Форест. Победа за домакините се оценява на 2.25 , равенство на 3.50 , а победа на Кристъл Палас на 3.00 . С тази статистика букмейкърите ясно показват, че Нотингам има леко предимство, но всичко зависи от представянето на терена.

Двубоят ще бъде излъчен по Diema Sport 2 и феновете ще могат да го проследят пряко. Винаги има потенциал за изненади, особено във Висшата лига, където всеки мач може да завърши с неочаквани резултати.

Следете всички залози и прогнози само в Bet365. Насладете се на широка гама от спортни залагания и мачове на живо с Bet365 Live . Бъдете информирани и никога не пропускайте Bet365 с мобилното приложение на BET BG . Ако все още нямате акаунт, ще получите въвеждащ Bet365 бонус при регистрация в Bet365, след като влезете в Bet365 . Още новини за Bet365 можете да прочетете на нашата страница bet-bg.com

Вижте коефициентите за мачове от Bet365 mobile . Нашите Bet365 прогнози са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не е гарантирана печалба. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com BG и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Регистрирайте се в Bet365 Проверка на акаунт | Депозирайте пари Спортни залагания | Как да залагаме | Залози на живо | Гледайте предаването на живо Оферти, бонуси и промоции | Казино покер

18+ Отговорна игра BeGambleAware.org

Автор: bg.com / bet-bg. com