Мидълзбро – Стоук Сити

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

28 септември 17:00 ч. ще се състои футболен мач между Мидълзбро и Стоук Сити на стадион „Ривърсайд“ в Мидълзбро. Това е ключова среща от първенството, като и двата отбора ще се стремят да подобрят позициите си в класирането.
Мидълзбро в момента заема 12-то място в таблицата, докато Стоук Сити е на 17-та позиция.

Формата на двата тима през последните мачове е сходна, като Мидълзбро има три победи и две поражения, а Стоук Сити – две победи и три загуби.
Коефициентите преди началото на мача са в полза на Мидълзбро. Победата за домакините се оценява с коефициент 1.62, равенството – 4.00, а успех за гостите – 5.00.
Този двубой ще бъде повлиян и от значителните отсъствия в съставите. Мидълзбро ще бъде без играчи като Агустин Бангура (ахилесова контузия), Мэттью Форс (мускулна травма), и Джонатан Хаусън (контузия в крака). Стоук Сити също има сериозни липси, включително Лиъм Гуч (травма) и Бен Пиърсън (мускулна контузия). Някои играчи остават под въпрос, като Антони Филипс от Мидълзбро.
Мачът ще бъде ръководен от съдията Мартин С. от Англия, който ще следи за спазването на правилата на стадион „Ривърсайд“. Ще бъде интересно да се види как двата отбора ще се справят в тази напрегната среща, където всеки резултат може да окаже голямо влияние върху класирането им.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365mma можете да прочетете на нашата страница bet bg. Линк към Google Play.

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com