Масимилиано Алегри иска от футболистите си да изиграят финала с Реал Мадрид „със сърце и гордост“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри иска от футболистите си да изиграят финала с Реал Мадрид „със сърце и гордост“. Утре „Старата госпожа“ се изправя в Кардиф срещу „лос бланкос“ в големия сблъсък за трофея на Шампионската лига.

„Достигнахме до последния мач за сезона, който е и най-важният“ сподели Алегри на пресконференцията преди големия финал. „През тези месеци нашата увереност стана по-голяма. Победите през сезона ни помогнаха да се подготвим за утрешния мач. Прекрасно е да бъдем тук, но трябва да вярваме, че можем да донесем трофея у дома. За това се изискват баланс и силна психика“, продължи специалистът.

„През седмицата работихме върху изчистването на някои неща и сега сме готови. В момента, в който чуем съдийския сигнал за начало на срещата, трябва да направим всичко възможно, за да вземем Купата. Роналдо е важен фактор, но най-голямо значение ще има представянето на Ювентус. Отборът трябва да изиграе този мач с гордост и сърце, за да грабне трофея. Реал Мадрид разполага със страхотни играчи и добре организиран отбор, но това важи и за нас. Все още не съм решил дали да заложа на Куадрадо или Бардзали, трябва да имаме едно наум и за евентуалните продължения“, каза още Алегри.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.