Манчестър Юнайтед и Саутхамптън не се победиха на „Сейнт Мери“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед и Саутхамптън не се победиха на „Сейнт Мери“ в отложен двубой от 28-ия кръг на Премиър лийг.

Мачът завърши 0:0, като домакините пропуснаха дузпа в началото. Двубоят беше без особено значение за двата тима с оглед класирането в Премиър лийг и беше използван от мениджъра на гостите Жозе Моуриньо, за да избистри състава

за финала в Лига Европа срещу Аякс в Стокхолм. Спечелването на Лига Европа е цел номер 1 за „червените дяволи“ през сезона, тъй като ще им осигури участие в Шампионската лига през новия сезон. Със сигурност силна заявка за титуляр даде вратарят Серхио Ромеро, който отчая нападателите на домакините със спасяванията си, включително и отразената дузпа.

С равенството Юнайтед остана на шестата позиция с 66 точки, докато „светците“ са осми с 46.

Двубоят на „Сейнт Мери“ започна по-мечтан начин за домакините, които получиха право да изпълнят дузпа още в петата минута. Ерик Байи се опита да укроти една висока топка на гърди, но тя докосна рамото му и реферът отсъди дузпа, макар и ситуацията да стана извън наказателното поле.

Справедливостта възтържествува, след като вратарят на „червените дяволи“ Серхио Ромеро отрази удара на Маноло Габиадини, който стреля ниско по тревата вляво на вратата. В последвалата атака Байи едва не изведе Юнайтед напред, но Фрейзър Фостър спаси. До края на полувремето двата тима си размениха по няколко положения, но не си отбелязаха гол, а Ромеро продължи с отличните си изяви и така оставиха всичко за решаване през второто полувреме.

В 52-ата минута домакините получиха право да изпълнят пряк свободен удар пред наказателното поле на „червените дяволи“. Стивън Дейвис чукна топката назад към Душан Тадич, който я насочи умело към далечната греда, но с майсторска намеса Ромеро отново спаси тима си от попадение.

Юнайтед лесно допускаше домакините да създават голови ситуации и само отличния вратар спасяваше тима на Жозе Моуриньо от попадение в тези минути. Португалският мениджър извърши смените си и в заключителните минути Юнайтед стоеше по-добре на терена и стигна до най-чистото си положение в 72-ата минута, когато удар на Марсиал срещна гредата.

В 80-ата минута гостите едва не получиха гол след удар от дистанция на Родригес, но Ромеро отново показа класа.

В крайна сметка „Сейнт Мери“ отново не видя гол и двата тима прибавиха по точка към актива си.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.