Локомотив (Пловдив) и Верея завършиха наравно 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборите на Локомотив (Пловдив) и Верея завършиха наравно 1:1 в последния мач от 19-ия кръг на Първа лига. Гостите от Стара Загора могат да съжаляват, че не си тръгнаха с трите точки от “Лаута”, тъй като техен редовен гол бе отменен при резултат 1:0 в тяхна полза.

Резултатът бе открит от гостите в седмата минута, когато Петър Витанов намери по отличен начин Илиян Йорданов, който преодоля Илко Пиргов и направи 1:0 за Верея. До края на първата част интересните ситуации пред двете врати не бяха много. Веднъж Пигров изби един удар на Георги Андонов, а на другата врата Димо Бакалов пробва да вкара с глава, но Петър Колев спаси.

През втората част Верея бе по-активният тим на терена, но опасните атаки отново не бяха в изобилие. Все пак в 64-ата минута Мехди Фенуш центрира към Андонов, който си спря с рамо топката и прониза вратата за втори път. Съдията зад вратата обаче алармира на главния рефер, че според него нападателят е играл с ръка и попадението бе отменено. Повторенията обаче показаха, че голът бе редовен. Това бе пореден двубой, в който Верея страда от съдийски решения. Преди няколко кръга старозагорци загубиха от Левски след спорен гол на Давид Яблонски, а по-рано през сезона две редовни попадения за тима срещу Славия не бяха зачетени.

В следващите минути ситуацията на терена не се промени особено много и домакините нямаха много идеи как да стигнат до изравняване. Все пак в 83-ата минута Димо Бакалов нахлу в наказателното поле близо до аутлинията, където Венцислав Бенгюзов подложи крак и спъна нападателя. Реферът посочи дузпата и от бялата точка Симеон Райков изравни. До края на мача ново попадение не падна и двата тима поделиха точките.

В класирането Верея остава в горната част на таблицата и заема пета позиция с 30 точки. Локомотив пък все още няма победа при новия наставник Бруно Акрапович и класирането в първата шестица запчова да става все по-трудна задача. “Смърфовете” са девети с 22 точки.

Първа лига, 19-и кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – ВЕРЕЯ (СТАРА ЗАГОРА) 1:1
0:1 Йораднов (7)
1:1 Райков (83)

Състави:

ЛОКО ПД (4-2-3-1): Пиргов; Велковски, П. Николов, Везалов, Мухамед; Фрикеш, Банович; Ангелов, Траянов, Марчев, Бакалов
Старши треньор: Б. Акрапович
ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Колев; З. Илиев, Енчев, Бен Джамия, Слаев; Бенгюзов, Витанов; Фенуш, Г. Андонов, Йорданов; Иса
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: А. Баялцалиев
СТАДИОН: “Локомотив”

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.