Лестър и Челси завършиха наравно 0:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лестър и Челси завършиха наравно 0:0 в мач от последния кръг на английската Висша лига. Двубоят беше без особено голямо значение за двата тима.

Домакините нямаха шанс да се доберат до Лига Европа . “Сините” от Лондон вече си бяха осигурили място в Топ 4 и мислите им са насочени към финала срещу Арсенал в Лига Европа, който ще се играе на 29 май в Баку.

В 3-ата минута Рос Баркли имаше добра възможност да изведе Челси напред в резултата. Полузащитникът получи пас в дълбочина от Жоржиньо, овладя топката и стреля .

Каспер Шмайхел покри ъгъла си и изби в ъглов удар. В 8-ата минута Хамза Чудхури опита интересен удар от границата на наказателното поле, който прелетя високо над напречната греда. В 14-ата минута Шмайхел блокира опасен удар на Вилиан.

В 29-ата минута Гонсало Игуаин получи добро подаване от Вилиан . Успя да се обърне със защитник на гърба и да отправи удар, който премина на сантиметри от левия страничен стълб на вратата зад Шмайхел. В 40-ата минута лошо избита топка от защитата на Лестър попадна в Лофтъс-Чийк, чийто удар от движение не бе точен и излезе в аут.

В последната минута на първото полувреме Джейми Варди се справи доста лесно с Давид Луис, с което спечели числено предимство в атака за „лисиците“.

Подаването на английския национал към Тилеманс обаче бе доста неточно и полузащитникът стреля във Вилфредо Кабалеро от нулев ъгъл.

Челси приключи полувремето с голям пропуск на Гонсало Игуаин. Аржентинецът не успя да засече остро центриране по земя на Маркос Алонсо от левия фланг.

В 48-ата минута Тилеманс отправи много силен удар от воле, който прелетя застрашително покрай вратата. Последваха силни минути на Лестър, в които отборът организира няколко добри атаки, които обаче не доведоха до гол. В 75-ата минута Каспер Шмайхел улови удар на Рос Баркли от далечна дистанция. В 89-ата минута пробив по левия фланг на Лестър даде възможността на Телеманс да стреля от 25 метра към вратата на Кабалеро. Ударът на белгиеца обаче бе колкото силен, толкова и неточен.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.