Лацио победи Ювентус с 2:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Лацио победи Ювентус с 2:1 насред Торино в първия мач от 8-ия кръг на Серия „А“. Гостите първи получиха гол в своята врата, дело на Дъглас Коща в 23-ата минута, но след това направиха пълен обрат, а героят отново бе неудържимият Чиро Имобиле.

Нападателят първо изравни в 47-ата минута, а след това в 53-ата минута вкара и втори гол от дузпа, която сам си изработи. Така той вече има 11 попадения на сметката си в първенството от началото на сезона и поведе в листата на голмайсторите.
Истинската драма обаче настъпи в добавеното време, когато при едно остро влизане в краката на Федерико Бернардески от страна на Патрик, съдията Паоло Мацолени първо не отсъди нарушение, а след това гледа видеоповторение и даде дузпа за домакините. Пауло Дибала обаче пропусна от бялата точка и така победата отиде на сметката на „орлите“. Още по-интересно е, че това бе вторият момент в мача, в който системата ВАР влезе в употреба, а преди това тя бе ползвана при първия гол на Юве, за да се види дали има засада.
Това бе първи успех на Лацио над Юве в Серия „А“ от 2003 година насам и първа победа в Торино от 2002 година. „Бианконерите“ пък допуснаха първата си загуба на свой терен от повече от две години насам.
Ювентус започна срещата с Гонсало Игуаин, Марио Манджукич и Дъглас Коща в предни позиции, а голямата звезда Пауло Дибала остана на скамейката. В средата на терена пък действаха Сами Кедира, Блес Матюиди и Родриго Бентанкур.
За Лацио атакуващото дуо бе Чиро Имобиле и Луис Алберто. В средата на терена пък Индзаги заложи на Лукаш Лейва, Марко Пароло и Сергей Милинкович-Савич.
Мачът започна сравнително равностойно, а първият удар към една от двете врати бе на Блес Матюиди в 10-ата минута, но топката мина високо над вратата.
В 23-ата минута домакините откриха резултата. Удар на Сами Кедира бе спасен от Томас Стракоша, но заелият добра позиция Дъглас Коща отблизо вкара за 1:0. В ситуацията имаше съмнения за засада на бразилеца, като съдията поиска помощ от системата ВАР и в крайна сметка попадението бе зачетено.
В следващите минути Юве вдигна оборотите и все повече играта се задържаше в половината на Лацио. В 36-ата минута Сами Кедира отправи бомбен шут към вратата, но Стракоша с великолепен рефлекс спаси.
В 37-ата минута обаче вратарят на гостите сериозно си поигра с огъня. Той се забави да изрита топката напред и Игуаин блокира удара му, като кълбото по чудо не влезе във вратата, а се отби от напречната греда.
В 40-ата минута Лацио бе на път да стигне до голола възможност. Лукаш Лейва с прекрасен пас намели Луис Алберто в наказателното поле, но той се засуети и в крайна сметка ударът му бе блокиран.
В 47-ата минута „орлите“ възстановиха равенството. Гостите организираха бърза атака, Луис Алберто изведе Чиро Имобиле на скорост, а нападателят не сгреши за 1:1.
Само минута по-късно обаче Юве можеше да си върне преднината. Гонсало Игуаин бе изведен сам срещу вратаря, но ударът му бе спасен от Стракоша.
Лацио обаче стигна до пълен обрат. В 52-ата минута Чиро Имобиле изскочи сам срещу Буфон и бе съборен от вратаря за дузпа. Нападателят сам се нае да изпълни 11-метровия удар и не сгреши за 1:2.
В следващите минути гостите започнаха да разчитат на контраатаки ипри една от тях в 68-ата минута Сенад Лулич изскочи на добра позиция в пеналта, но ударът му бе спасен от Джанлуиджи Буфон.
Ювентус направи всичко по силите си да стигне поне до равенството. В игра се появиха Федерико Бернардески и Пауло Дибала. И късметът обаче обърна гръб на торинци, като в 91-ата минута опасен удар на Дибала се отби от гредата. В 93-ата минута пък Лацио можеше да реши всичко при поредната си контра, като останал сам срещу Буфон, Патрик не успя да го преодолее.
Буквално в последната минута на срещата дойде най-любопитният момент. Патрик необмислено се хвърли в краката на Федерико Бернардески в наказателното поле. В първия момент съдията не отсъди дузпа, но след това прецени, че трябва да види видеоповторение на ситуацията. Тогава той промени мнението си и посочи бялата точка, но за да бъде драмата пълна, Пауло Дибала не успя да отбележи, а ударът му бе спасен от Стракоша.
Така Лацио измъкна победата и се изравни по точки с Юве, като и двата тима вече имат по 19 и делят второто място в класирането.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.