Кубрат Пулев може би скоро няма да се бие срещу световният шампион Антъни Джошуа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Най-добрият български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев (25-1, 13 KO) може би скоро няма да се бие срещу световният шампион Антъни Джошуа (19-0, 19 КО).
Промоутърът на британецът Еди Хърн говори за бъдещите планове на своя подопечен и те не включват бой с Кобрата.
Еди хърн заяви, че следващите 3 двубоя на Антъни Джошуа, които той иска да организира са срещу Владимир Кличко (64 – 5, 63 КО), Дионтей Уайлдър (38 – 0, 37 КО) и Тайсън Фюри (25 – 0, 18 КО).

“От гледна точка на интереса на феновете на Антъни, а аз съм длъжен да се съобразя с тях, искам следващите 3 двубоя на Джошуа да са срещу Кличко, Уайлдър и Фюри — именно в този ред. Никой не иска да види връщането на ринга повече от мен и Антъни, защото техният бой ще стана най-значимото събите в световния бокс”, заяви Хърн.
“Тайсън се върна в залата и свали доста от теглото си, но има още доста да поработи. Неговото завръщане е отлична новина за всички нас, защото той е човек, който движи нашия спорт напред”, заяви Едър Хърн пред The Sun.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.