[:bg]Колумбия – Япония 19 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група Н на Световната купа на ФИФА 2018  между Колумбия – Япония ще се проведе на 19 юни (вторник) от 15:00ч на стадион Мордовия Арена. 

Кофициентът за победа на Колумбия е 1.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на  Япония е 6.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Колумбия – Япония: Статистика Н2Н двубои

  • Колумбия бяха много по-успешни в кратката история на Н2Н мачовете срещу Япония.
  • Лос Кафетерос спечелиха две и изравниха една от трите срещи със Синя самурай .
  • Първият мач бе игран през лятото на 2003 г. в Купата на конфедерациите, когато южноамериканците спечелиха победа с 0: 1.
  • Екипът изравни 0-0 четири години по-късно в Kirin Cup (среща от приятелски характер).
  • И накрая, тези две страни се срещнаха на най-голямата сцена преди четири години в Бразилия, когато Колумбия победи с 4-1 в груповата фаза.
  • Колумбия бе блестяща в сблъсъка на груповата фаза преди четири години в Бразилия, когато те победиха Япония с 4: 1.
  • Главният треньор Акира Нишино е  начело от  преди само три мача преди срещата им с Колумбия.
  • Япония допусна две или повече гола във всяка от тези три приятелски срещи.
  • Има голям шанс Лос Кафетерос да успее да победи  тук.

Прогнози

Наистина е трудно да се прецени японския отбор, знаейки, че това ще бъде само третият им мач с Акира Нишино. Това, което всички знаем, е, че отборът очевидно няма стабилност на защита след смяната на ръководството. Синият самурай има два гола във всяка от трите приятелски срещи с Нишино. Това е лош рекорд, имайки предвид опозицията, която бе Гана, Швейцария и Парагвай, никоя от които не е известна като плодотворна в последната трета.

Тази липса на прецизност в японската защитна линия трябва да бъде музика за ушите на Хосе Пекерман, който има силна огнева мощ  в неговите редици. Играчи като Джеймс Родригес, Хуан Куадрадо и Радамел Фалкао са добре способни да експлоатират споменатите дупки в японската защита, което означава, че ще заложим колумбийците да вкарат два или повече гола.

Сблъсъка с Япония е перфектна възможност за отбора на Пекерман да вдигне духа в отбора преди мача им срещу Полша и Сенегал, особено след безголовите равенства срещу Австралия и Египет в последните приятелски мачове. Лос Кафетерос разкриха пълния си потенциал за атака, когато вкараха три гола срещу Франция през март тази година.

Прогнозният резултат  е уверена победа за Колумбия, която се очаква да доминира на терена от самото начало на Mordovia Arena.

Колумбия – Над 1,5 гола
HT / FT Колумбия / Колумбия

Колумбия прогнозен състав (4-2-3-1)

Оспина – Дейвинсън Санчес, Мина, Ариас, Фабра – Карлос Санчес, Агилар – Куадрадо, Родригес, Кардона – Фалкао.

Япония прогнозен състав (4-2-3-1)

Кавашима – Йошида, Макино, Сакаи, Нагатомо – Хасебе, Ошима – Окакаки, ​​Кагава, Инуи – Хонда.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]