Клоп: Това бе един от най-силните ни мачове

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри задоволството си от успеха с 3:1 над Арсенал. Той дори заяви, че това е един от най-силните мачове на “мърсисайдци” под негово ръководство.

“Това бе един от най-силните ни мачове под мое ръководство. Особено като имаме предвид силата и класата на съперника. След загубата от Лестър проведохме доста сериозни разговори в съблекалнята.

Направихме нужните анализи, които не бяха много приятни. Това обаче даде резултат и днес играхме много силно. Отборът се възползва от възможността да се докаже. В Англия това не винаги се случва. Днес всички играчи бяха на ниво. Когато действаме компактно, сме способни да играем много добър футбол”, заяви Клоп.
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.