Клоп е голям, но не и незаменим

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Понеделник вечерта отбеляза дъното на периода на Юрген Клоп като мениджър на Ливърпул. Отборът, който германецът наследи през октомври 2015 година, бе в напълно противоположно на идеалното състояние; въпросителни стояха и още стоят върху почти всеки защитник в състава, а дебатите около първия вратар на тима Симон Миньоле изглеждат, за негово съжаление, вече решени окончателно.

Пристигането на Клоп на „Анфийлд” доведе със себе си масивна вълна от оптимизъм и възход в представянето. Макар пак да ги имаше периодично слабите мачове по пътя, първите 15 месеца донесоха плавно и постоянно подобрение с два финала (за Купата на лигата и Лига Европа) и второ място в близост до лидера в Премиър Лийг Челси по Нова година.

Последните два месеца обаче ни направиха свидетели на срив. „Червените” спечелиха само два от 12-те си мача през 2017 година, и то единия срещу четвърторазрядния Плимут, и се превърнаха от главен претендент за титлата на Челси в кретащ в битката за фундаментално важното място в Шампионската лига наесен, на цели 14 точки от върха.

Вече дважди този месец мърсисайдци се изправиха срещу отбори в зоната на изпадащите във временното класиране и… загубиха. Отгоре на туй им бяха нужни 180 минути, за да отстранят за Купата на Англия, за да бъдат изхвърлени от второразрядния Уулвърхамптън в следващия кръг, и то насред „Анфийлд”.

Ливърпул очевидно днес е отбор, лишен от идеи, гръбнак и самочувствие. Поражението с 3:1 на гости на страдащия Лестър бе надирът на режима на Клоп, ала нищо не дава поводи да смятаме, че няма да се изкопае ново дъно в идните мачове.

Сега още в събота предстои сблъсък с Арсенал, който е с една точка пред „червените” и с мач по-малко, а ново поражение може да се окаже с фатални последствия за амбициите на тима за завръщане в Шампионската лига.

След последното от поредицата ужасяващи представяния Клоп призна: „Сега нещата стават по-сериозни. Всички до един играем за бъдещето си, в това число попадам и аз.”

Мнозина вътре във и извън клуба смятаха пристигането на германеца за голям удар, а може би и по тази причина феновете не желаят на този етап да влизат в дебати относно постиженията му до момента на трудната работа.

В последните си два сезона Клоп завърши на 7-мо място в Бундеслигата и (макар че не проведе предсезонна подготовка, не направи трансфери, не води тима в началните два месеца от сезона и приоритизира похода към финала в Лига Европа) на 8-мо в Премиър Лийг. Подобно класиране и в настоящото първенство ще даде повод за огромни тревоги, особено като се има предвид предимството отборът да не се разсейва с мачове в евротурнирите.
Остава впечатлението, че предстоящият трансферен прозорец ще е стратегически фундаментален за цялото царуване на Клоп в Ливърпул и той заслужава да бъде подкрепен тотално, особено в мисията изцяло да подмени скандалната си защитна част на отбора. Но времето да се точат лиги по него и да се твърди на сляпа вяра, че само с назначението му завръщането на върха е въпрос единствено на време, приключи.

Клоп е голям треньор, това никой не оспорва, но не заслужава по-специално отношение от своите предшественици и е справедливо да бъде съден по същите критерии като тях.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.
2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.