Ернесто с най-големи шансове да седне на треньорския пост в Барселона

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Настоящият наставник на Атлетик Билбао Ернесто е с най-големи шансове да седне на треньорския пост в Барселона, но по всичко изглежда, че нищо няма да бъде официално преди 31 май. Според журналиста Оливиер Голдщайн наставникът и ръководството на каталунците са се разбрали

за 2-годишен контракт, но също така са подписали договор, според който до края на месеца всяка една от страните има възможност да се откаже. Ако никой не го стори, то на 1 юни “лос кулес” ще обявяват назначението на Валверде.

Ясно е, че самият специалист държи да работи на “Камп Ноу” и по тази причина вече е отказал оферти от Севиля, Валенсия и клубове от Премиър лийг. Шефът на Барса Джосеп Мария Бартомеу обаче все още не е напълно сигурен кого иска да види на пейката и затова на този етап си е оставил “вратичка” за анулиране на предварителното споразумение с Валверде.

Барселона ще изиграе последния си мач на 27 май срещу Алавес във финала за Купата на Испания.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.