Доживотен затвор получи Джонатан Копенхейвър , който преби до смърт бившата си приятелка Кристи Мак

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Доживотен затвор получи бившият боец от веригата по смесени бойни изкуства UFC Джонатан Копенхейвър – Бойната машина, който едва не преби до смърт бившата си приятелка – порноактрисата Кристи Мак.

Инцидентът станал през август 2014 година. Бойната машина нахлул в дома на Мак и я заварил с друг мъж. Той го пребил без да обели и дума, след което се прехвърлил на Кристи, с която били разделени от месеци.

Всичко свършило с 18 счупени кости, потрошен нос и рязани с нож коси. На боеца бяха повдигнати общо 34 обвинения и той беше признат за виновен в 29 от тях, включително и за изнасилване, като съдът го оправда по тези за опит за убийство на Кристи и приятелят й Томас.

35-годишният в момента Джонатан ще има право на предсрочно освобождаване едва когато навърши 71 години, ако ги доживее в затвора. До какво води убийствената ревност.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.