Виляреал – Лас Палмас

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

30 септември 22:00 ч., Виляреал посреща Лас Палмас в мач от Ла Лига. Срещата ще се проведе на „Естадио де ла Керамика“, където домакините ще се стремят да затвърдят добрата си форма. Главният съдия на двубоя ще бъде испанецът Мигел Лопес.

Виляреал срещу Лас Палмас – Анализ и прогнози

Виляреал, заемащ 5-то място в класирането, влиза в мача като фаворит. В последните пет мача тимът има три победи, едно равенство и една загуба, което го поставя в добра позиция да продължи успешната си серия. Лас Палмас, обаче, се намира на дъното на таблицата – 20-то място. Те са изправени пред сериозни трудности, с три загуби и две равенства в последните си пет двубоя.

Прогноза и коефициенти

Според букмейкърите Виляреал е значителен фаворит с коефициент за победа от 1.45. Равенството е оценено на 4.33, а шансовете за успех на Лас Палмас са по-скромни, с коефициент 6.50. Виляреал разполага с по-силна форма и домакинското предимство, което го прави вероятен победител.

Липсващи играчи и контузии

Виляреал ще бъде без няколко ключови играчи заради контузии. Алекс Педраса, Жерар Морено, и Йереми Пино са с мускулни травми, а Хуан Фойт има контузия на коляното. Освен това, Раул Албиол е под въпрос с травма на главата. Лас Палмас също има свои проблеми с контузени играчи, което може да повлияе на представянето им.

Телевизионно излъчване

Двубоят ще бъде предаван на живо по Max Sport 4 за българските зрители.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365mma можете да прочетете на нашата страница bet bg. Линк към Google Play.

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com