Буфон изигра своя мач №169 за Италия в световната квалификация срещу Лихтенщайн

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Легендата на Ювентус Джанлуиджи Буфон изигра своя мач №169 за Италия в световната квалификация срещу Лихтенщайн снощи. „Адзурите“ спечелиха с 5:0, а 39-годишният страж записа поредното постижение, с което може да се гордее. Той вече е в Топ 5 на футболистите с най-много мачове за националните отбори на своите страни. Буфон измести от петата позиция еквадорския защитник Иван Уртадо, който има 168 двубоя за родината си.

Още през март Буфон стана рекордьор в същата класация сред всички европейци.

Той има реален шанс да измести и абсолютния №1 Ахмед Хасан, който има 184 мача за Египет.

Топ 5 на футболистите с най-много мачове за национални отбори:
1. Ахмед Хасан (Египет, полузащитник) – 184
2. Хосам Хасан (Египет, вратар) – 178
3. Клаудио Суарес (Мексико, защитник) – 177
4. Мохамед Ал Деайя (Саудитска Арабия, вратар) – 172
5. Джанлуиджи Буфон (Италия, вратар) – 169.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.