Бронз и пето място за борците на турнир в Турция

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Николай Байряков взе бронз за класическата борба на силния турнир „Вехби Емре и Хамит Каплан“ в Истанбул (Турция). Петият от олимпиадата Рио 2016 се отчете с победа срещу турския състезател Кескин (2:1), преодоля и киргиза Ашад Дейджбеков (4:1), а за отличието в категория до 85 кг се пребори с азера Ариф Михтулаев – 5:1.

При 130-килограмовите Милослав Методиев стигна до петото място. Младият ни ас преодоля трима представители на домакините, а в спор за бронза успя да затрудни Риза Каялп, двукратен световен шампион и втори от игрите в Рио – 1:2. Иво Ангелов, номер 1 в света за 2013 г. пропусна надпреварата. Подготовката му изцяло е насочена за турнира „Никола Петров и Дан Колов“ в Русе (7-9 април). Преди турнира националите имаха лагер в Истанбул с борци от Азербайджан, Турция, Грузия, Киргизстан.3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1
3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис