[:bg]Белгия – Панама, 18 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група G на Световната купа на ФИФА 2018  между Белгия – Панама ще се проведе на 18 юни (понеделник) от 18:00ч на Олимпийски стадион Фищ (Сочи). Белгия ще стартира кампанията си за Световната купа като те трябва да играят срещу безспорно най-слабия отбор в целия турнир.

Кофициентът за победа на Белгия е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00. Коефициентът за победа на  Панама  е 23.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Белгия – Панама: Статистика Н2Н двубои

Това ще бъде първата среща между Белгия и Панама.

Разликата в качеството между тези два екипа е масивна и очакваме едностранно състезание от първия момент.
Белгия отбеляза впечатляващ резултат от 43 гола в десет квалификационни мача, спечелвайки девет от тях.
Белгия спечели три и изравни един от последните четири приятелски мача и те ще се изправят срещу страна, която не успя да отбележи повече от един път в последните пет международни мача.
Панама се радва на първата си поява на най-голямата международна сцена.

Прогнози

Белгийската атакуваща линия е пълна с таланти, които никога не са били експлоатирани до макс, под ръководството на Марк Уилмотс, който  доведе отбора до вълнуваща кампания преди четири години в Бразилия и две години по-късно във Франция. Панама просто не може да бъде опозиция за такъв отбор и посетителите могат дори да бъдат доволни от загубата с по-малко от четири гола разлика, като се има предвид реалистичната пропаст в качеството между двете страни.

Лос Каналеро разкри дупки в защитата си в разтърсващо поражение с 6: 0 срещу Швейцария през март, като не успяха да вкарат и при сблъсъците с отборите, които не се класираха за WC – Северна Ирландия и Норвегия при последните приятелски мачове. Белгия, за да запази чист лист, трябва да бъде залога банкер,  но ние ще се опитаме да се възползваме от по-високата стойност на залози с по-високи коефициенти.

Белгия да спечели с три или повече гола определено е добра опция. Очакваме отборът на Мартинес да  вкара най-малко два гола в отварянето за 45 минути. Можеш да добавим и Белгия  да води с най-малко два гола разлика на полувремето.

Прогнозираният резултат  е чиста победа за Белгия, която би могла да бъде катастрофално поражение за Панама.

Белгия -2.5 хендикап
Белгия -1.5 хендикап през първото полувреме

Белгия прогнозиран състав (3-4-2-1)

Courtois – Alderweireld, Boyata / Ciman, Vertonghen – Meunier, Carrasco, Witsel, De Bruyne – Mertens, Eden Hazard – Lukaku.

Панама прогнозиран състав (5-4-1)

Пенедо – Роман Торес, Ескобар, Мачадо, Овале, Мурильо – Гомес, Куинтеро, Барсенас, Годой – Габриел Торес.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]