Барселона победи с 5:1 гостуващия Валядолид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона победи с 5:1 гостуващия Валядолид в среща от междинния 11-и кръг на Ла Лига. Лионел Меси беше над всички с две попадения и две асистенции. Клеман Лангле първи реализира в третата минута, а в 15-ата гостите от “Хосе Сорийя” изравниха чрез Кико Оливас. Артуро Видал даде преднина на каталунците в 29-ата.

Лионел Меси вкара две попадения в 34-ата и 75-ата минута. Първото беше негово 50-о от пряк свободен удар, а второто също възхити футболните специалисти. В 77-ата и Луис Суарес се разписа. Барса се завърна на върха в Примера дивисион.

Ернесто Валверде предпочете Ансу Фати пред Антоан Гризман като допълнение на офанзивната тройка, съставена още от Лионел Меси и Луис Суарес, Артуро Видал се появи в средата на терена при отсъствието на Артур. Валядолид разчиташе в атака на Сержи Гуардиола и Валдо Рубио.

Още в третата минута топката посети мрежата на гостите. Момчетата на Серхио Гонсалес не изчистиха добре след центриране, тя попадна на крака на Лангле, който шутира и с помощта на рикошет от защитник и от напречната греда кълбото премина голлинията – 1:0.

В четвъртата минута Сержи Гуардиола получи възможността да стреля – топката се отби от Пике и излезе в корнер.

В 15-ата “бяло-виолетовите” изравниха след статично положение. Топката беше центрирана, никой не игра с нея и Марк-Андре тер Стеген не беше подготвен. Германецът неумишлено “сервира” кълбото за Кико Оливас, който имаше късмета то да се удари в крака му и да влезе в мрежата – 1:1.

В 26-ата каталунците изградиха контраакция.

Френки де Йонг центрира към измъкналия се от засадата Видал, който обаче не успя да стреля с глава от чудесна позиция. В 29-ата „блаугранас“ отново излязоха напред в резултата. Меси центрира елегантно по вертикалата, Видал протегна крак и от въздуха насочи до гредата – 2:1. Това беше трето попадение за чилиеца в Ла Лига.

В 34-ата Лео Меси завъртя поредния си превъзходен пряк свободен удар, реализирайки за 3:1. Аржентинецът шутира от 25 метра, прехвърли стената и отправи топката достатъчно далеч от обсега на Жорди Масип. Това беше гол номер 50 за Лео от преки свободни удари – 44 за Барселона и 6 за Аржентина.

В 54-ата Меси напредна на скорост фронтално срещу вратата на съперника. Ла Пулга избра да подаде вляво за Ансу Фати, чийто удар не беше достатъчно опасен и Масип отрази след рикошет. В 60-ата Валведе извади Де Йонг и пусна Иван Ракитич. Хърватинът беше посрещнат с одобрителни възгласи от публиката на „Камп Ноу“. Две минути по-късно Гризман замени Фати.

В 70-ата Луис Суарес прати топката в мрежата, но при правилно вдигнат флаг за засада. В 75-ата Ракитич подаде към Меси, който реализира страхотен гол с безпощаден удар по диагонала. Стотина секунди по-късно Лео асистира на Луис Суарес, който сам срещу вратаря насочи по диагонала за 5:1. В допълнителните минути след 90-ата Видал и Меси пропуснаха оформят още по-шумна победа.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.