Атлетик Билбао – Еспаньол

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

19.10 от 15:00 часа Атлетик Билбао ще приеме Еспаньол на стадион „Сан Мамес“ в Билбао. Това е обещаващ мач, тъй като Атлетик Билбао се намира в добра форма и играе на свой терен, където традиционно е силен, докато Еспаньол търси начин да обърне негативната си серия.

Коефициенти за мача

Букмейкърите сочат Атлетик Билбао като явен фаворит, с коефициент за тяхната победа от 1.45. Равенството се оценява с 4.20, а шансовете за успех на гостите от Еспаньол са доста по-малки – коефициент от 7.50. Тези числа ясно показват, че залогът на домакините изглежда най-сигурен, но изненади във футбола винаги са възможни.

Прогноза и форма на отборите

Атлетик Билбао влиза в този мач след силни изяви в последните си срещи и добри резултати на домашния терен. Въпреки това, Еспаньол няма какво да губи и ще се опита да отнеме точки от по-именития си съперник. Еспаньол има нужда от позитивни резултати, особено в борбата за по-добро класиране в първенството, но с играч като Бускетс Ферер, тимът все още има потенциал.

Място на провеждане

Мачът ще се изиграе на „Сан Мамес“, който е един от емблематичните стадиони в Испания с капацитет от 53 331 зрители. Подкрепата на феновете на Атлетик Билбао често е фактор за тяхната доминация у дома.

Заключение

Въпреки по-силната позиция на Атлетик Билбао, футболът винаги предлага неочаквани обрати. Ако Еспаньол успее да затвори пространствата и да използва бързи контраатаки, може да създаде проблеми на домакините.

Следвайте всички залози и прогнози  само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 можете да прочетете на нашата страница bet-bg.com

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com