Атлетико Мадрид и Барселона завършиха 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборите на Атлетико Мадрид и Барселона завършиха 1:1 в напечена схватка от осмия кръг на Примера, играна пред 64 393 зрители на „Wanda Metropolitano“ в испанската столица. Саул откри резултата в 21-ата минута, а Луис Суарес изравни в 82-ата. Героят на Аржентина Лионел Меси се завърна с две греди.

Момчетата на Диего Симеоне нарушиха стопроцентовия ход на каталунците в Ла Лига. Така авансът на Барса пред шампиона Реал Мадрид вече е пет точки.
Андре Гомеш беше изненадата в стартовия състав на „лос кулес“. Той застана от дясната част на нападението редом до Лионел Меси и Луис Суарес. Жерард Пике и Самюел Юмтити оформиха централната двойка, а възстановеният Андрес Иниеста също се появи сред 11-те. Диего Симеоне подреди 4-4-2 с Антоан Гризман и Анхел Корея в атака.
Още в 30-ата секунди гостите от „Камп Ноу“ изработиха голово положение. Лео Меси и Луис Суарес осъществиха двойно подаване, Филипе Луиш загуби равновесие и позволи на аржентинеца да стреля от пет метра. Топката се чукна в гредата и излезе в корнер. В третата минута Иниеста се завъртя и отправи удар – в ръцете на Ян Облак.
Много бързо действията се пренесоха в половината на Барса. В четвъртата минута високата преса на „лос колчонерос“ донесе топка в краката на Анхел Корея в наказателното поле, но аржентинецът беше надигран от Юмтити. В осмата Иниеста сгреши при изнасянето на топката и за две секунди топката стигна до Гризман, който шутира към близкия ъгъл – Тер Стеген изби в корнер. Минута по-късно Гризман нахлу смело в наказателното поле, финтирайки двамата, след което стреля ниско по диагонала. Германският страж на каталунците протегна крак и изби.
В следващите десетина минути домакините се прибраха и се отбраняваха от постепенните атаки на своя съперник. В 21-ата Саул реализира страхотен гол, завъртайки топката по диагонала с удар от 20 метра. Испанският национал видя пространство за шут и безжалостно порази долния ляв ъгъл на Тер Стеген след нападание, извезано с 18 подавания. „Лос кулес“ продължиха да владеят топката и да търсят пробойни. В 32-ата Луис Суарес не успя да стреля с глава след добро центриране на Меси от статично положение.
В 39-ата Иниеста намери Суарес в наказателното поле, но шпагатът на Стефан Савич беше решаващ. В 44-ата капитанът Габи Фернандес чукна Лео Меси на ръба на наказателното поле. Съдията Матеу Лаос не видя нарушение, а полузащитникът имаше жълт картон. До края на полувремето остана време за един блокиран шут на Меси и недоразвита опасна контра на столичани.
Второто полувреме започна с удар на Яник Ферейра Караско след заучено изпълнение на корнер – в ръцете на вратаря. В 49-ата Жорди Алба получи коридор отляво, но сбърка подаването, а впоследствие Луис Суарес беше блокиран в наказателното поле. В 51-ата Ферейра Караско се засуети, а след това Хуанфран не съумя да центрира. Минута по-късно „червено-белите“ се устремиха за нова светкавична акция, при която Анхел Корея беше спрян от Пике. Още минута след това Гризман опита атрактивен шут от въздуха, а той не се оказа точен.
В 56-ата Луис Суарес стреля силно от пеналта, ала Облак успя да парира. В 57-ата Лео Меси нямаше късмет и тресна лявата греда на вратата на Облак след много хубав пряк свободен удар от около 23 метра. В 60-ата футболистите на Ернесто Валверде поискаха дузпа, след като имаше контакт на топката с ръката на Савич. Реферът прецени, че той не е достатъчен за наказателен удар.
Наставникът на Барса потърси промяна и пусна в игра Жерард Деулофеу и Сержи Роберто и това даде резултат. В 66-ата барселонци обградиха наказателното поле на Атлети, а Лео Меси завърши нападението със силен удар по земя, при който словенският вратар действа адекватно. В 69-ата Деулофеу преодоля Диего Годин на аутлинията, но подаването назад не се получи. В 71-ата Меси получи чудесна топка на 17-ия метър, шутира силно, пращайки кълбото съвсем леко встрани от вратата.
Гостите от „Камп Ноу“ сериозно натиснаха домакините, които много рядко излизаха от половината си. В 77-ата включилият се Юмтити стреля към левия ъгъл – Облак плонжира и улови без колебание. В 80-ата Деулофеу асистира на Луис Суарес, уругваецът успя да протегне крак и да насочи към вратата, но вратарят на мадридчани се намеси с класа.
В 82-ата логичното се случи и „лос кулес“ изравниха. Сержи Роберто центрира отдясно, Луис Суарес зае много добра позиция на втора греда и се разписа с глава от малкото наказателно поле – 1:1. До края Барселона потърси трите точки, възползвайки се и от придвижването напред на своя съперник. В 88-ата гостите изградиха контра отдясно, Деулофеу обърна фланга за Андре Гомеш, който центрира към Луис Суарес, но сантиметри на достигнаха уругваеца да чукне топката към вратата. В 93-ата Гризман можеше да влезе в ролята на антигерой, след като сгреши подаване пред собственото наказателно поле и извърши нарушение срещу Меси малко пред границата. Шутът на Лео беше много силен, но топката „се закова“ в ръцете на Облак.
Барселона прекъсна серията си от последователни победи, но от друга страна взе важна точка с късен гол. Диего Симеоне продължава да няма победа срещу каталунците в Примера. Неговият тим отстъпи втората позиция на Реал Мадрид.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.