Андреа Аниели изрази гордостта си от сезона, който изпраща „Старата госпожа“, въпреки загубата във финала на Шампионската лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Президентът на Ювентус Андреа Аниели изрази гордостта си от сезона, който изпраща „Старата госпожа“, въпреки загубата във финала на Шампионската лига от Реал Мадрид. Той изрази съпричастността си и с пострадалите в Торино, които гледаха публично мача в Кардиф на голям екран на централния площад.

„Можем да сме горди от изминалите седем години. Превърнахме се отново в европейски топ клуб. Поздравявам момчетата и мога да кажа, че следващият сезон ще сме още по-силни.

Не е моя работа да коментирам какво се случи в този отрязък от 20 минути през второто полувреме. Сега трябва да стъпим отново на земята и да продължим работата си. Цялостната ми оценка за работата на играчите и щаба е отлична. Гордея се с всички. Чух за станалото в Торино и се надявам да няма сериозно пострадали“, каза още Аниели.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.