Андерсон с колебания относно състава за България

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Селекционерът на Швеция не е сигурен на кои играчи ще заложи в понеделник. Яне Андерсон призна, че има колебания относно стартовия състав за двубоя срещу България от световните квалификации в Солна. Причината затова е, че той разполага с доста равностойни играчи на отделните постове.

Залози за победа на Швеция в понеделник се приемат при коефициент от 1.50. Шансовете за успех на България са оценени на 7.00. Коефициентът затова „лъвовете“ първи да открият резултата в мача е 5.00.

Швеция спечели трите точки в гостуването на Люксембург в петък вечер след трудна победа с 1:0 с точно попадение на Микел Лустиг. Яне Андерсон не е наясно дали ще започне със същите титуляри от тази среща и в двубоя с България.

„Имаме сериозна конкуренция и равностойни играчи за някои постове. Ще видим какво е състоянието на футболистите идните дни и ще решим дали да направим някакви промени за България. Ще се съобразим и със спецификите на съперника. Йонас Терн гледа мача на българите с Франция и чакаме доклада му. При всички случаи ще се подговтим добре, но в момента нямам никаква яснота в главата си“, коментира Андерсон.

Яне Андерсон, който е бивш наставник на Норкьопинг, пое националния тим на Швеция през това лято на мястото на Ерик Хамрен. Хамрен се оттегли от поста след Евро 2016.

Не забравяйте, че ако срещата Швеция-България завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save