Алваро Мората желан от Манчестър Юнайтед

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Футболистът на Реал Мадрид Алваро Мората става основен приоритет за лятната селекция на Манчестър Юнайтед. В клуба усилено търсят класен централен нападател, който да замени напускащия Златан Ибрахимович. Договорът на ветерана с „червените дяволи“ изтича и едва ли ще бъде подновен, след като в края на сезона шведът получи и неприятна контузия.

Първоначално от Юнайтед се бяха прицелили в Антоан Гризман, но нападателят на Атлетико Мадрид наскоро обяви, че няма да напусне „дюшекчиите“ това лято. Затова на „Олд Трафорд“ вече търсят други варианти и сега са насочили поглед към Мората.

Испанецът изигра само 14 мача като титуляр в Ла Лига през последния сезон, но въпреки това показа класа и наниза 15 гола. Той обаче не е особено щастлив, че не получава достатъчно шансове за изява и също може да обмисли възможността за трансфер.

Мората е желан още от Милан и Челси. От Реал обаче нямат особено желание да се разделят с него, след като едва миналото лято си го върнаха от Ювентус.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.