Албасете – Луго четвъртък 13 Септември

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Албасете – Луго ще се проведе на 13 септември (четвъртък) от 21:00 часа в сблъсък от Купа дел Рей на Испания. Вторият кръг на Копа дел Рей се провежда тази седмица и виждаме, че всички отбори от испанската Сегунда дивизия участват в състезанието.

Коефициентът за победа на Албасете e 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Луго e 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Албасете – Луго: Двубой Статистика

Албасете нямат загуба в последните си 4 мача.
КД Луго нямат победа в последните си 12 мача като гост.

Албасете – Луго: Прогноза

Домакините със сигурност ще влязат в мача на високи обороти, след като отборът спечели над Кордоба и Ресу Депортиу. Те отбелязаха пет гола и няма да се изненадаме ако тази вълнуваща атакуваща форма продължи и тук, тъй като Луго изпрати поне един гол във всеки от четирите изхода на Сегунда Дивизия досега.

Що се отнася до Копа дел Рей, нито една от двете страни нямаше много късмет през последните години. Албасете загуби последните два мача в състезанието след допълнително време. Луго бяха спрени в третия кръг от Реал Сарагоса (1-0 загуба далеч от дома) последния път.

Домакинската победа заслужава да бъде разгледана на 2.05, докато вие можете също да подкрепите домакините, за да реализират два или повече голове при по-високи коефициенти.

bet3656

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. 

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. За нови клиенти има специален 100% бонус за първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email изпращат бонус код, който се активира през сайта на bet365.com. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com