Азар донесе победата на Челси при гостуването на Уотфорд

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Еден Азар донесе победата на Челси при гостуването на Уотфорд. Белгиецът отбеляза и двата гола при успеха на лондончани с 2:1. Той откри резултата в края на първото полувреме със своя гол номер 100 за клуба, но в добавеното време на първата част имаше време и Перейра да се разпише за 1:1. Азар осигури трите точки на „сините“ с попадение от дузпа в 58-ата минута.

Челси започна агресивно двубоя и създаваше проблеми на защитата на домакините от самото начало. Първи Педро пробва нисък удар, който мина встрани от вратата. В деветата минута грешка на Кепа можеше да доведе до попадение в неговата врата. Той подари топката на Деулофеу в наказателното поле, но той опита да подаде с пета и пасът не се получи.

Секунди по-късно бърза атака на Челси изведе Вилиан отляво. Бразилецът мина покрай излезлия Бен Фостър и стреля от малък ъгъл, а топката се удари в гредата. В опита си да изчисти Кристиан Кабаселе се удари неприятно в гредата. Бранителят получи медицинска помощ, а няколко минути по-късно бе заменен от Мариапа.

Смяната сякаш не се отрази негативно на домакините и те създадоха първите си положения. Лондончани също организираха добри атаки, но не бяха ефективни в завършващата фаза. След половин час игра Азар пропусна отлична възможност след подаване на Аспиликуета. Уотфорд обаче все по-често стигаше в близост до вратата на Кепа. Удар на Дийни бе блокиран отлично от Давид Луис.

В добавеното време на първата част нещата се развиха на скорост. Еден Азар откри резултата, след като получи подаване от Ковачич, мина покрай Фостър и прати топката в опразнената врата. За белгиеца това бе гол номер 100 за Челси. Уотфорд успя да отговори много бързо. Роберто Перейра засече топката от воле на границата на наказателното поле и я прати неспасяемо покрай Кепа.

Второто полувреме двубоят продължи да е много оспорван. Домакините имаха сериозни претенции за дузпа в 54-ата минута, след като Давид Луис повали Дуелофеу в наказателното поле. Съдията не отсъди нищо, но малко по-късно даде дузпа за „сините“, след като Фостър събори нахлуващия в наказателното поле Азар. Белгиецът бе точен от бялата точка и даде нова преднина на гостите.

В 72-ата минута Вилиан получи топката от Азар в наказателното поле и отправи нисък удар, а топката се удари в гредата. Великолепен пробив на Канте не бе завършен с хубав изстрел от страна на французина. Трой Дийни пък пропусна добра възможност за домакините. В последните минути Жоржиньо и Рюдигер също се разминаха с гола.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.