Хамбургер – Гройтер Фюрт 04 Март bet365 Bundesliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Хамбургер – Гройтер Фюрт ще се проведе на 04 март (понеделник) от 21:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Подобно на мача срещу Хайденхайм, Хамбург изглеждаше в много силна позиция, въпреки че не са победили във Voith-Arena и загубиха срещу Розенборг последния път.

Коефициентът за победа на Хамбургер е 1.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Гройтер Фюрт е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хамбургер – Гройтер Фюрт: Статитика Н2Н

Като домакин, Хамбургер не е губил от Гройтер Фюрт в последните 3 срещи помежду им.
Гройтер Фюрт нямат победа в последните си 7 мача като гост.
Хамбургер не са губили в последните 8 свои домакинства.

Хамбургер – Гройтер Фюрт: Прогноза

Този мач е голяма възможност за Хамбург да възобнови печелившата си форма. На фона на Furth, които се борят, когато пътуват. Домакините трябва да си свършат работата. Въпреки това, подкрепата им просто да победят не е най-добрият вариант. Вместо това, „Хамбург, за да спечели и не по-малко от 3.5 гола“, хвърля поглед към настоящите коефициенти.

За всичко, което имат, за да получат по-доброто от страна на Furth, която е слаба в двата края на терена, Хамбург, който успява да направи средно по-скромни 1.55 очаквани цели за дома през този сезон, не са известни с лудост на собствения си терен. Интересното е, че пет от последните им шест домакински победи са видели по-малко от четири гола.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com