Вердер Бремен – Шалке петък 08 Март bet365 Bundesliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Вердер Бремен – Шалке от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 08 март (петък) от 21:30 часа. Мъжете на Флориан Кохфелд остават непобедени в осем мача през 2019 г. (W2 D6 – седем в лигата и един в DFB Pokal) и те също са един от трите отбора  които са отбелязали във всеки мач.

Коефициентът за победа на Вердер Бремен е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Шалке е 3.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Вердер Бремен – Шалке: Статистика Н2Н

Шалке не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на Вердер като домакин този сезон: 4-5-3.
Вердер нямат загуба в последните си 8 мача.

Вердер Бремен – Шалке: Прогноза

Вердер Бремен има само една празна мрежа в последните си седем (W1 D6) и само в 17% от мачовете си като цяло този сезон. Следователно, ние смятаме, че най-добрият залог тук е върху „Двата отбора да отбележат резултат“ – такъв резултат е имало в 83% от домакинските мачове в Северна Германия и в 58% от гостуващите мачове на Шалке. И дори като се има предвид тяхната лоша цялостна форма, Шалке също иска да вземе нещо от тази игра. Нашата прогноза: 1-1 равенство.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG