Япония – Чили вторник 18 Юни

Двубоят между Япония – Чили ще се проведе на 18 юни (вторник) от 02:00 часа след полунощ в среща от Копа Америка. Може ли управляващите шампиони на Копа Америка Чили да победят Япония? Те се стремят да защитят титлата, която спечелиха преди три години, особено след успешното си представяне напоследък.

Коефициентът за победа на Япония е 8.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Чили да победят се приемат с коефициент 1.44. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Япония – Чили: Двубой статистика

Чили имат ясни въпроси в областта на отбраната, тъй като имат реална разлика в поколението. Техните най-опитни четирима – Гари Медел, Гонсало Джара, Маурисио Исла и Жан Босежур – имат 441 изиграни мача между тях и комбинирана възраст от 130 години.

Япония – Чили: Прогноза

Междувременно Япония се изправя тук с отбор почти изцяло от младежи. Те разчитат на по-младите таланти за този турнир, като избират да вземат само трима играчи над 25-годишна възраст. Те имат 16 нереализирани звезди, но имат Shinji Okazaki, който е постигнал 50 международни цели. Смятаме, че Япония има достатъчно, за да вкара срещу Чили, но защитните шампиони имат очевидното предимство. Чили са непобедени в 11 от последните си 12 мача в това състезание – спечелвайки четири от последните си пет – ние ги подкрепяме да претендират за победа, но и да допуснат гол в този сблъсък. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com