Япония – Узбекистан 17 Януари bet365

Двубоят между Япония – Узбекистан ще се проведе на 17 януари (четвъртък) от 15:30 часа в среща за Купата на Азия 2019. Предстои вълнуваща игра, тъй като самурайското синьо поема белите вълци. И двете страни идват с перфектен запис до момента. Две победи от последните два мача в състезанието.

Коефициентът за победа на Япония 1.65. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Узбекистан да победят се приемат с коефициент 5.50. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Япония – Узбекистан: Двубой статистика

Япония нямат загуба в последните си 7 мача.
Япония са в победна серия от 3 мача.

Япония – Узбекистан: Прогноза

Вълнуващият футбол, която играе Япония ще доведе до голове и от двата отбора, като се има предвид, че опонентът са туранците. Но победата най-вероятно ще бъде за източноазиатците, като се вземе предвид тяхната последна форма, както и суровата им решимост да задоволят феновете си след прекрасния турнир, който имаха в Русия, това лято.

Що се отнася до головете в предстоящия мач, мъжете на Хаджиме Мориасу са непобедени в последните си седем мача подред и шест от тях са победители. Те успяха да намерят задната част на мрежата в последните си осем срещи и вкараха общо 21 гола от тях. Бялите вълци вкараха общо шест гола от двата си мача в Купата на Азия. Съчетавайки това с горното наблюдение, очаквайте голове от двата отбора.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com