Япония – Катар 01 Февруари bet365

Двубоят между Япония – Катар ще се проведе на 01 февруари (петък) от 16:00 часа в среща за Купата на Азия 2019. Е, големият мач е тук и що за мач! Последният месец беше наистина празник на любовта към играта. Въпреки наличието на някои големи имена в турнира, трябва да се каже, че тези двамата са най-заслужилите да бъдат на финала.

Коефициентът за победа на Япония 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Катар да победят се приемат с коефициент 4.00. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Япония – Катар: Двубой статистика

Юя Осако е голмайстора на Япония с 4 гола. Almoez Ali има 8 гола за Катар.
Япония са в победна серия от 7 мача.
Катар са в победна серия от 6 мача.

Япония – Катар: Прогноза

И двата отбора са много по-защитени от всичките отбори, с които са се сблъскали по време на пътуването си. Докато японците току-що допуснаха общо три гола в отговор на единадесетте, тези съперници се справиха още по-добре, като запазиха мрежите си чисти за цялото едномесечно състезание. И трите гола, които допуснаха първите, дойдоха в груповите етапи.

От само себе си се разбира, че сме готови за още един защитен майсторски клас от двата отряда. Въпреки че се гордее с талантливи нападатели като Алмоез Али, Юя Осако и т.н., светлината на прожекторите ще бъде на задните линии. Те ще подходят към тази игра с най-голяма отдаденост и преданост. По всяка вероятност това е шанс за цял живот на всички участващи играчи и вероятно ще бъде най-важният час и половина от кариерата им.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com