Юрген Клоп разочарован от равенството 1:1 с Манчестър Сити

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е малко разочарован от равенството 1:1 с Манчестър Сити. Според него отборът му е можел да спечели този двубой с оглед на ситуациите за гол, които е пропуснал. Все пак спечелената точка го устройва.

“Ако трябва да направя оценка, трябва да кажа, че да спечелиш точка срещу Манчестър Сити е добре.

Въпреки това смятам, че можехме да спечелим този мач, тъй като техният вратар направи няколко великолепни спасявания. Проблемът е, че не довършихме съперника и му позволихме да се върне в двубоя. Те успяха да отбележат и то напълно заслужено, но мисля, че ние можехме да вкараме повече”, заяви Клоп.

С това равенство Ливърпул заема 4-ото място във временното класиране, но съперниците им Манчестър Юнайтед и Арсенал са с по два мача по-малко в актива си.

“Приемаме този резултат. Той е справедлив. Можехме да победим, но можехме и да загубим. Имахме три-четири чисти положения във вратарското поле и не знам как противникът успя да ни спре да отбележим. Те също имаха своите шансове, така че резултатът е окей. В момента не съм доволен напълно, но след няколко часа вероятно ще гледам по-ведро на нещата. Два много мотивирани отбора се бориха до последната секунда”, допълни германецът.Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.