Юп Хайнкес счита досегашната кариера на Тони Кроос за съвършена

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бившият наставник на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес счита досегашната кариера на Тони Кроос за съвършена и шеговито смята, че за него повече няма смисъл да остава в големия спорт. “Тони е на 27 години, а вече е спечелил всичко – световната титла, три пъти Шампионската лига и има требъл с Байерн. Вече му е време да окачи бутонките”, заяви Хайнкес пред Sport Bild.

Общо трофеите на полузащитника на Реал Мадрид до момента са 18.

“Тони е стратег, продължи Хайнкес. – В Мадрид той стана още по-добър футболист и играе по начин, за който мечтае всеки наставник”.

Самият Кроос благодари за добрите думи, но плановете му са различни: “Няма как да се откажа сега само защото съм спечелил всичко. Когато си в Реал и в германския национален отбор, винаги имаш нови цели за постигане. Искам да ги изпълня всичките.”

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.