Ювентус победи с 3:0 Киево

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ювентус записаха очаквано лесна победа с 3:0 срещу последния в класирането Киево в срещата между двата тима от 20-ия кръг. Дъглас Коста даде преднина на домакините на „Алианц Стейдиъм“ в 13-ата минута, Емре Джан удвои в 45-ата, а Даниеле Ругани бе автор на третия гол в 84-ата минута. Торинци можеха да спечелят и по-убедително, но направиа доста пропуски, а Кристиано Роналдо не успя

да се разпише от дузпа в 52-ата минута. Въпреки това възпитаниците на Масимилиано Алегри си свършиха професионално работата и отново дръпнаха с 9 точки пред преследвача Наполи.

В състава на домакините имаше някои промени, като Алегри бе дал почивка на част от титулярите си и бе променил схемата на игра на 4-4-2. Той започна мача с Кристиано Роналдо и Пауло Дибала в предни позиции, а по двете крила действаха Федерико Бернардески и Дъглас Коста.

Доменико Ди Карло пък бе избрал да заложи на Рикардо Меджорини и Серджо Пелисиер в атака, а Емануеле Джакерини действаше зад гърба им.

В 4-ата минута Рикардо Меджорини изскочи на стрелкова позиция и отправи диагонален удар, но Матия Перин с прекрасна намеса опази вратата си.

Ювентус отговори с хубава атака. В 7-ата минута Бернардески прати прострелно центриране във вратарското поле, но там Роналдо се забави и не успя да засече топката в мрежата.

В 13-ата минута Дъглас Коста бе оставен да напредне през средата на терена и с удар от границата на наказателното поле порази вратата за 1:0.

В 29-ата минута Даниеле Ругани стреля с глава след центриране от корнер, но доста неточно.

В 33-ата минута Роналдо отправи силен диагонален удар извън наказателното поле, но вратарят Стефано Сорентино се намеси уверено и спаси.

Две минути по-късно Бернардески също стреля от дистанция и след рикошет в защитник топката полетя коварно към вратата, но Сорентино отново бе достатъчно съобразителен и с крак изби. След това нов шанс се откри пред Роналдо, който този път шутира в аут.

В 39-ата минута Иван Радованович отправи мощен далечен удар, който профуча над напречната греда.

В 42-ата минута от Киево претендираха за дузпа за изблъскване в гръб срещу Пелисиер. Малко след това Лука Росентини отправи мощен изстрел от воле, който обаче отново бе над вратата.

В последната минута на полувремето обаче „Старата госпожа“ удвои преднината си. Дибала увлече няколко защитници, след което подаде извеждащ пас за Емре Джан на точката на дузпата, а германецът хладнокръвно реализира за 2:0, вкарвайки първия си гол за Ювентус.

Още в началото на второто полувреме домакините можеха да вкарат трето попадение. Дъглас Коща бе намерен във вратарското поле и стреля с глава, но с невероятна намеса Сорентино отново бе последна преграда пред гола.

В 52-ата минута торинци получиха дузпа за игра с ръка на Матия Бани, но ударът на Роналдо от бялата точка бе спасен от Сорентино.

В 64-ата минута Дибала отправи изстрел по посока на вратата, но той бе твърде слаб и не затрудни особено Сорентино.

В 66-ата минута Меджорини бе изпуснат от защитата на Юве и стреля отблизо с глава, но твърде слабо и Перин улови.

„Летящите магаренца“ продължаваха да не се предават и в 72-ата минута Лука Росентини отправи бомбен шут от около 25 метра, като този път Перин трябваше да показва рефлекс, за да опази вратата си.

След това Кристиано Роналдо на два пъти се озоваваше на чудесни голови позиции, но и двата пъти ударите му бяха разочароващи.

В 79-ата минута пък Бернардески отправи коварен удар, но отново Сорентино с блестяща намеса успя да избие топката.

В 84-ата минута Бернардески центрира меко от фаул и Даниеле Ругани с глава вкара кълбото в мрежата за 3:0.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.