Шахтьор Солигорск – Торино 15 Август bet-bg

Двубоят между Шахтьор Солигорск – Торино ще се проведе на 15 август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Торино се надяват да приключат този мач в Лига Европа със стил и ще очакват потенциален сблъсък срещу Уолвс. Страната от Серия А се радва на изненадващото си завръщане в Европа.

Коефициентът за победа на Шахтьор Солигорск е 6.00. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Торино е 1.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шахтьор Солигорск – Торино: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Торино – Шахтьор 5-0.
Шахтьор не са губили в последните 9 свои домакинства.
Торино са в победна серия от 6 мача.

Шахтьор Солигорск – Торино: Прогноза

След като италианската страна вкара най-малко три пъти в последните си пет мача във всички състезания, смятаме, че над 1,5 гола в Торино са отличен залог за тази седмица. Посетителите, които преминават през последните четири срещи със седем гола до името си, очакваме те да добавят поне още две до победата с 5-0 от миналата седмица. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com