Шахтьор Солигорск – Белшина Бобруйск bet365

Двубоят между Шахтьор Солигорск – Белшина Бобруйск ще се проведе на 22 май (петък) от 20:00 часа в среща от Висша Лига на Беларус. Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Шахтьор Солигорск в петък.

Коефициентът за победа на Шахтьор Солигорск е 1.22. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Коефициентът за победа на Белшина Бобруйск е 15.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Шахтьор Солигорск – Белшина Бобруйск: Двубой статистика

ФК Белшина Бобруйск не е побеждавал в последните си 12 срещи.
ФК Белшина Бобруйск нямат победа в последните си 5 мача като гост.
Vitali Lisakovich е голмайстора на Шахтьор с 4 гола. Леонид Ковел има 3 гола за ФК Белшина Бобруйск.

Шахтьор Солигорск – Белшина Бобруйск: Bet-bg Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Шахтьор Солигорск в петък вечер.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо За още bet365 бонус оферти и спортни новини посетете bet-bg.com

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com