Чили – Хондурас 21 Ноември bet365

Двубоят между Чили – Хондурас ще се проведе на 21 ноември (сряда) от 02:15 часа след полунощ в Приятелска среща на Националните Отбори. Хондурас победи Панама с един гол от Антонио Лозано и сега пътуват до Чили, надявайки се да се надграждат и да предизвикат раздразнение в Estadio Municipal Bicentenario German Becker.

Коефициентът за победа на Чили 1.18. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.50Залози за това Хондурас да победят се приемат с коефициент 15.00. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Чили – Хондурас: Двубой статистика

Интересното е, че това ще бъде само третата среща досега за страните.
Хондурас спечели домакинска победа през 2009 г., но Чили си отмъсти, като спечели с 0-1 в Световното първенство през 2010 г.
Ние сме свикнали да стесняваме сблъсъците между страните и сега се надяваме на повече от същото.

Чили – Хондурас: Прогноза

Ние ще подкрепим Чили, за да спечелят само с един гол в тази среща.

Все още се надяваме, че ще участваме във вълнуваща среща и двата отбора ще могат да отбележат. Видяхме, че Чили редовно се наслаждава на такива сблъсъци напоследък и това би трябвало да се окаже още един сблъсък, в който използват атакуващ подход и излизат за победа до края.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. За нови клиенти има специален 100% бонус за първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email изпращат бонус код, който се активира през сайта на bet365.com. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com