Царско Село – Витоша Бистрица 14 Февруари bet365

Двубоят между Царско Село – Витоша Бистрица ще се проведе на 14 февруари (петък) от 17:00 часа в среща от Първа Лига на България. След два месеца зимна почивка, българската Първа Лига започва своята новогодишна кампания с мача между Витоша и Царско село в петък следобед.

Коефициентът за победа на Царско Село е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа нa Витоша е 5.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Царско Село – Витоша Бистрица: Статистика и прогноза

Витоша Бистрица не са побеждавали в последните си 11 срещи.
Бистрица нямат победа в последните си 5 мача като гост.
Царско Село София не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Bistrica.

Очакваме победа от домакините в мача.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. bet-bg365 Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. bet365 спорт

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com