Царско Село – Арда Кърджали 19 Юли bet-bg

Двубоят между Царско Село – Арда Кърджали ще се проведе на 19 юли (петък) от 18:45 часа в среща от Първа Лига на България. Царско Село София не е побеждавал в последните си 4 срещи. Арда Кърджали нямат загуба в последните си 5 мача. Царско Село София не са губили в последните 16 свои домакинства.

Коефициентът за победа на Царско Село е 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Арда Кърджали е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Царско Село – Арда Кърджали: Статистика и прогноза

Царско Село София не е побеждавал в последните си 4 срещи. Arda Kurdzhali нямат загуба в последните си 5 мача. Царско Село София не са губили в последните 16 свои домакинства. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com