Хюстън Динамо – Остин Болд 12 Юни bet365

Двубоят между Хюстън Динамо – Остин Болд ще се проведе на 12 юни (сряда) в 03:00 часа след полунощ в мач от Оупън Къп на САЩ. Очакваме интересно дерби между Хюстън Динамо и Остин Болд в четвъртия кръг на Оупън Къп на САЩ на Компас Стейдиъм в Тексас.

Коефициентът за победа нa Хюстън Динамо е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00. Коефициентът за победа на Остин Болд е 9.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хюстън Динамо – Остин Болд: Двубой статистика

Двата отбора не са имали възможността да се срещнат преди.

Хюстън Динамо – Остин Болд: Прогноза

Очакваме домакините да доминират от самото начало на мача. Залагаме за домакинска победа в сряда, както и да бъдем свидетели на мач с над 2.5 гола. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com