Хюстън Астрос поднесе официални извинения за кражбата на сигнали

Хюстън Астрос поднесе официални извинения за приложената измамна схема на път към титлата от Световните серии. Клубът от Американската лига, който бе уличен в електронна кражба на сигнали от противниковите тимове по време на целия сезон и плейофите в онази година, свика специална пресконференция в пролетната база в Уест Палм Бийч, Флорида, на която присъстваха собственикът Джим Крейн, новият треньор Дъсти Бейкър и две от звездите на тима – Алекс Брегман и Хосе Алтуве.

Публичното търсене на прошка започна с изчитане

на предварително написани кратки изявления от страна на четиримата, като веднага след това двамата бейзболисти се прибраха, без да отговарят на въпроси от журналистите.

“Наистина съжалявам за взетите решения от тима, от клуба и от мен самия. Взех си поука от това и се надявам да си върна доверието на бейзболните фенове. Също така искам да благодаря на феновете на Астрос за цялата им подкрепа. Ние като отбор сме напълно концентрирани да продължим напред към сезон 2020. Благодаря!”, гласеше извинението на третия бейзмен Брегман.

Бейзмен Алтуве пък заяви: “Искам да кажа, че цялата организация на Астрос се чувства зле от случилото се през 2017 г. Изпитваме особено силни угризения заради въздействието върху феновете и върху бейзбола. Нашият отбор е решен да продължи напред, да се справи с напрежението и да върне шампионската титла в Хюстън през 2020-а. Благодаря!”

Босът Крейн първо прочете подготвеното изявление от PR отдела на “астронавтите”: “Миналия месец, когато МЛБ наложи наказанията на Хюстън Астрос, поисках извинение от феновете и от града.

Искам отново да кажа колко много съжаляваме за случилото се. Също така искам да кажа, че това повече никога няма да се повтори.”

В свободния разговор с репортерите обаче милиардерът направи редица смущаващи изказвания, които до голяма степен обезсмислиха целия акт на извинение. Запитан дали действията на отбора може да се приемат като измама, Крейн заяви: “Нарушили сме правилата. Може да го наричате както искате. Нашето мнение е, че това не е повлияло на играта. Имахме добър отбор. Спечелихме Световните серии. Оставяме го така.”

Около минута по-късно собственикът на клуба беше помолен да обясни мисълта си, че кражбата на сигнали не влияе на играта, на което той отговори: “Не съм казвал, това не е повлияло на играта. Просто смятам, че е почти невъзможно да определим ефекта върху развитието на мачовете.”

След това пък Крейн обясни, че на практика не носи отговорност за случващото се в клуба му.

И припомни, че генералният мениджър Джеф Лъноу и мениджърът Ей Джей Хинч вече бяха уволнени заради скандала.

“Не слизам много често в съблекалнята. Не съм замесен в тази операция – подчерта шефът. – Ще се уверя, че от хората, които назначавам, има някой, който ще носи отговорност по пътя напред. Ще проверяваме постоянно и ще прилагаме някакъв контрол на място, за да сме сигурни, че това няма да се случи отново. Ако знаех за това, щях да съм предприел нещо по въпроса.”

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.