Холандия – Швеция жени сряда 03 Юли

Двубоят между Холандия – Швеция жени ще се проведе на 03 юли (сряда) от 22:00 часа в среща от Световното първенство за жени 2019. Холандия беше изключително щастлива да получи победа от Япония по време на последната-16, макар че нямаше късмет в тяхната четвъртфинална победа срещу Италия.

Коефициентът за победа на Холандия е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Залози за това Швеция да победят се приемат с коефициент 3.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Холандия – Швеция жени: Двубой статистика

Холандия са в победна серия от 9 мача.

Холандия – Швеция жени: Прогноза

Като настоящи европейски шампиони, Холандия влиза в този мач като фаворит, макар че е лесно да се почувства, че Швеция не е получила достатъчно уважение в ранните залагания. Очакваме домакинска победа и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com