ХИФК – СИК Сейнайоки вторник 18 Юни

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между ХИФК – СИК Сейнайоки ще се проведе на 18 юни (вторник) от 18:30 часа в среща от Вейкауслига на Финландия.
Предсезоновите очаквания са забавно нещо, тъй като те обикновено ще са високи за повечето фенове, които вярват, че тяхната страна най-накрая е получила инструментите, с които да се справи в лигата.

Коефициентът за победа на ХИФК е 2.87. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на СИК Сейнайоки е 2.50. Вижте Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ХИФК – СИК Сейнайоки: Двубой статистика

Статистиката на Seinajoen като гост този сезон: 2-4-0.
Теро Мантиля има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на ХИФК. Моштаг Ягуби е с 6 за Seinajoen.
Tiquinho е голмайстора на ХИФК с 3 гола. Денис Олийник има 5 гола за Seinajoen.

ХИФК – СИК Сейнайоки: Прогноза

Въпреки че този сблъсък представлява среща между втория и третия отбор с най-добри защитни записи в дивизията, смятаме, че последните подобрения на домакините и фактът, че посетителите имат всичко, за да играят в горната част на лигата, означава, че целите ще бъдат гарантирани. Когато сметнем също, че пет от предишните седем срещи между двете страни са довели до вкарване и от двата отбора, тогава подкрепата на двата отбора, за да открият задната част на мрежата, изглежда като най-добрият шанс за прилична възвръщаемост. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com