Хамилтън изрази изнедата си от факта, че Ферари не използват отборни заповеди

Люис Хамилтън изрази изнедата си от факта, че Ферари не използват отборни заповеди в заключителните етапи на кампанията си през 2018-а. Изказването му идва по-малко от седмица след спорната заповед на шефа на Мерцедес Тото Волф към Валтери Ботас. В Русия Ботас бе помолен да предостави първата си позиция на Хамилтън и по този начин той подари победата му.

“В нашия тим имаше отборна заповед само в едно състезание, но във всички останали също работим като един екип. Имало е случаи, в които Валтери не е бил в топ 5. Били сме Ферари, аз и Ферари и в този случай те работят като едно. В ключовите и важни моменти като в Италия например обаче не го правят”, сподели Хамилтън.
“Не искам да мисля още за случилото се в Русия. Приех го и продължавам напред. От една страна се чувствам по един начин, от друга – по друг. Знам, че като отбор сме много обединени”, допълни Люис.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.