Хаити – Мексико сряда 03 Юли

Двубоят между Хаити – Мексико ще се проведе на 03 юли (сряда) от 05:00 часа след полунощ в среща от КОНКАКАФ Златна Купа. Когато влязоха в полувремето с два гола срещу Канада, изглеждаше, че надпреварата за златната купа за Хаити е приключила, макар че мъжете на Марк Коллат не мислят така.

Коефициентът за победа на Хаити е 10.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00Залози за това Мексико да победят се приемат с коефициент 1.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Хаити – Мексико: Двубой статистика

Мексико са в победна серия от 8 мача.
Хаити са в победна серия от 4 мача.

Хаити – Мексико: Прогноза

От гледна точка на залаганията си заслужават „Над 2.5 гола“ и „двата отбора да отбележат гол“. Головете бяха лесни за постигане и за Мексико, и за Хаити по време на този турнир, тъй като те не са постигнали нищо по-малко от 23, докато и двамата с лекота създават шансове, тъй като средните стойности са 2.51 очаквани цели.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com