Филипини – Китай 11 Януари bet365

Двубоят между Филипини – Китай ще се проведе на 11 януари (петък) от 15:30 часа в среща за Купата на Азия 2019. Екипът на Дракона има големи надежди да премине към следващия кръг като групови шампиони и когато единствената сериозна пречка е Южна Корея изглежда ще имат способността да се справят справедливо.

Коефициентът за победа на Филипини 6.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Залози за това Китай да победят се приемат с коефициент 1.57. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Филипини – Китай: Двубой статистика

Филипини не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Китай нямат загуба в последните си 5 мача.
Филипини са в серия от 3 поредни загуби.

Филипини – Китай: Прогноза

Мачът е много неуравновесен, ако Китай загуби или изравни тази игра, това щеше да се превърне в национално смущение за тях. Киргизстан едва не предизвиква разочарование, след като вкара първия гол и заплаши да спечели мача.

В последния двубой между двете страни Китай отбеляза осем гола срещу Филипините. Останалите h2h мачове се проведоха преди няколко години, но все пак единственото нещо, което можем да забележим е, че Китай винаги е бил традиционно силен срещу този опонент. В предишните три мача на АФК срещу Аскалс, Китай отбеляза 18 без отговор.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com