Фейрензе – Гимараеш 28 Януари bet365

Двубоят между Фейрензе – Гимараеш ще се проведе на 28 януари (понеделник) от 23:15 часа в среща Примейра Лига на Португалия. Завоевателите наистина трябва да започнат да завладяват, или пък рискуват цялата добра воля, която са направили за себе си в началото на сезона.

Коефициентът за победа на Фейрензе е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Гимараеш е 2.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фейрензе – Гимараеш: Двубой статистика

Фейрензе не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Единьо е голмайстора на Фейрензе с 4 гола. Андре Андре има 6 гола за Витория Гимараеш.
Витор Бруно има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Фиерензе. Уакасо е с 8 за Витория Гимараеш.

Фейрензе – Гимараеш: Прогноза

Завоевателите бяха един от най-добрите отбори в Португалия в началото на сезона, а също и за първата фаза на сезона. Но последните няколко дни на мача видяха, че се борят да регистрират добри резултати. Вероятно положението на тяхната лига е пострадало, както и техните амбиции за европейските места.

Но, в тази връзка, те имат шанс да се върнат в своята песен. Отборът е срещу Fogaceiros, който е бил без победа у дома, в девет от последните си десет мача. Единствената победа дойде в Купата на лигата. В общите турнири, те са без победа в последните единадесет направени опита, а поредицата все още продължава. Има малка възможност за домашната тълпа да има нещо, за което да се развесели тази седмица.

Os Vimaranenses не могат да си позволят ново прекъсване и също срещу отбор от зоната на изпадащите. Те ще искат победата на всяка цена. Тук ще ви бъде полезен огромният опит на екипа. Те ще закрият защитата си срещу слабата атака на домакините и ще търсят само победата. Единствената цел би била достатъчна и към момента те не са в състояние да заложат на големи резултати.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com